Собствен Етикет

Ние разбираме колко важен е маркетингът и колко струва да спечелите доверието и лоялността на вашите клиенти към вашата марка.

Ако притежаването на продукти под вашия бранд е важно за вашата пазарна стратегия, най-накрая сте намерили правилния партньор.

Ние ще Ви предложим всичко необходимо, за да бъде вашия бранд успешен: постоянно високо качество, ниски минимални количества за поръчка и конкурентни цени.

Персонализирани Рецепти

Ние знаем колко е важно за Вас да имате партньор, който е гъвкав и който наистина се вслушва в проблемите ви и предизвикателствата, пред които се изправяте на пазара.

Очакваме с нетърпение да се справим с Вашите пазарни предизвикателства, за да можем да развиваме заедно нашето партньорство.

Производство

Ние сме производители с дългогодишен опит. Произвеждаме висококачествени продукти.
Нашите производствени мощности могат да изпълняват както малки, така и големи поръчки, за да задоволят нуждите на всички наши потенциални клиенти.

Въведохме IFS Food - международен стандарт за оценка на съответствието на продуктите и процесите по отношение на безопасността и качеството на храните, като по този начин поддържаме най-високите нива на безопасност на храните и изграждаме доверието на потребителите в продуктите, които купуват от нас.

Имате още въпроси?

Изпратете вашите въпроси през нашия портал или ни се обадете!